lauantai 5. syyskuuta 2009

uusi alku

Vaikka olen pitänyt nettipäiväkirjaa jo vuosia, päätin herättää henkiin myös bloggailun, joka joskus jäi matkasta pois...

Tyhjältä pöydältä aloittaminen on vapauttavaa! Tarkoitus on kirjoittaa ihan vaan elämästä ja kaikesta mieleen pälkähtävästä. :)

Puhkun taas syysintoani. Syyskuussahan vuosi aina alkaa. ;) Ehdin kai jo liiaksi tottua opiskelijakalenterin jaksottamaan vuoteen, kun on vaikea oppia käyttämään aikuisten kalentereita! Syksyisin joka tapauksessa koen intoa aloittaa jotain uutta, tehdä jotain erikoista tai tehdä tilannekatsaus ja päivitys tulevaan: esimerkiksi vaatekaappien/-huoneen siivouksen merkeissä!

Syksyisin näen vaatteeni uusin silmin ja paremmin myönnän itselleni, että en oikeasti tule pitämään tulevanakaan vuonna vaatteita, jotka eivät yksinkertaisesti mahdu päälle tai jotka ovat aikansa eläneitä. On parempi, että on vähän mukavia vaatteita kuin paljon epämukavia! :) Mutta miten vaikeaa vaatteiden inventaario onkaan toteuttaa, jos ei haluaisi luopua mistään... Kesän alussa kannoin työpaikan kirppikselle jo osan vaatteistani, mutta paljon epämukavia on vielä jäljellä.

Kuvan asukokonaisuus on Ril'sin mallistosta. Tänä vuonna olen saanut kauluspistoksen. Olen jostain syystä innostunut "laskeutuvista kauluksista": minulla on monta lähes samanlaista vaatetta, joissa kaikissa on samantyyppinen isohko kaulus. Vaatteet ovat ihanan pehmeitä ja ne laskeutuvat minusta nätisti. Voisin kuvata ne vaatekaappi-inventaarion yhteydessä.

Viime ostosreissullani järkeni oli taas kadota, mutta onneksi viime hetkellä heräsin enkä ostanut taas samanlaisia laskeutuvia kauluksia! Noh, ehkä kuvan paita ei välttämättä ole juuri sellainen kuin haluaisin, mutta tuon asteinen veistoksellisuus on mieleeni ja antaa mukavasti särmää työvaatteeksi. :)

Harmi kun ehdin flunssahoureisena sopia itseni kanssa, etten saa ostaa tässä kuussa lainkaan vaatteita...

5 kommenttia:

  1. Hei kivvaa, että oot täällä! Toi LJ on jotenkin niin.. emmä tiedä. Last season :D Vaikka tuleehan sinnekin kirjoteltua. Jotenkin vaan, kun sinne on kirjottanut paljon kaikkia pahoja tuntemuksiaan, niin sinne on vaikea palata. Julkisessa blogissa kun kirjottaa pinnallisemmin, niin se on tietyllä tavalla se iloinen puoli elämästä. Ei tarvitse murehtia jokaista pikkuasiaa.

    VastaaPoista
  2. p.s. Muista rekisteröityä myös blogilistalle! Jos et oo jo. Se on niin paljon helpompi blogien seuraamiseen :)

    VastaaPoista
  3. bubble: Kivaa kun kävit! :) Olin saada sydärin, kun huomasin, että kaksi lukijaa... Ajattelin just hetki sitten tuota julkisen blogin "hyvää puolta". Se on niin totta. LJ:ssä voi jatkaa perinteistä purnaamista ja valittamista...

    Apua, oonkohan mä rekisteröitynyt... Täytyykin tsekata. :)

    VastaaPoista
  4. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa.

    Hyvältä vaikuttaa, tulen kurkkimaan jatkossakin! :)

    ps. Oon samaa mieltä, että syksyt tuntuvat jotenkin aina uusilta aloituksilta vuodelle.

    VastaaPoista
  5. Kiva kun kävit ja tervetuloa uudestaan! :)

    VastaaPoista