tiistai 8. syyskuuta 2009

juhlat lähestyvät!

Bubblen idea lyhentää yo-juhlamekkoa oli hyvä ja olen alustavasti nuppineuloilla lyhentänyt helmaa. Päätin kuitenkin olla vielä aloittamatta ompelua, koska olen edelleenkin sairaana ja on parempi alkaa järkeä vaativiin puuhiin vähän paremmassa mielentilassa.

En sitten malttanut olla kymmenennen kerran sovittelematta perjantain juhliin tulevaa mustaa mekkoa (suomeksi: oli pakko varmistua, että mahtuuhan se edes jotenkin päälle...). Kuten kuvista huomaa, rinnusosa täytyy erikseen asetella ja kuviin en muistanut sitä tehdä. Rinnuksen alla menee aika tiukka nauha. Muuten mekko on mukavan väljä ja ilmava.
Ajattelin laittaa House of Elliottin mustan kaulakorun.



Toisaalta Vanamo-käätykin voisi sopia...

Olematonta mekkotarjontaani penkoessa bongasin äitini pienentämän mekon. Tämä sininen mekko on ollut aikoinaan äidinäitini leninki, mutta äiti pienensi sitä joskus kuusi vuotta sitten minulle sopivaksi. (Seison kuvassa todella viehkeästi...) Mietin äsken jopa tämän desingluomuksen laittamista perjantaina, mutta mekko on edestä kummasti "lörpähtänyt" enkä usko jaksavani lähteä kauppoihin etsimään mitään vyön tai nauhan suuntaista...


2 kommenttia:

  1. Mustakin mekko näyttää hyvältä :) Ja toi House of Elliottin koru tuntuis sopivan kans hyvin. Vaikka sopii toi toinenkin.. :D

    VastaaPoista
  2. Olin ihan superyllättynyt siitä, ettei mekolle käynyt kuinkaan! :) Ei siis tapahtunut ikäviä ratkeamisia... Mustan korun päätin laittaa, vaikka sitä on tullut pidettyä arkenakin. Ei ollut mitään juhlavampaakaan.

    VastaaPoista